Nueva búsqueda Filtrar búsqueda

Filtros actuales:




Resultados 121-130 de 151.
Resultados por ítem:
Fecha de publicaciónTítulo???itemlist.dc.creator.*??????itemlist.dc.provenance???
dic-2005Effects of the freezing process on the proteolysis during the ripening of Port Salut Argentino cheeseVerdini, Roxana Andrea; Zorrilla, Susana; Rubiolo, Amelia CatalinaCONICET
ago-2017Relationships between structural fat properties with sensory, physical and textural attributes of yeast-leavened laminated salty baked productde la Horra, Ana Elizabeth; Barrera, Gabriela; Steffolani, Maria Eugenia; Ribotta, Pablo Daniel; Leon, Alberto EdelCONICET
sep-2015Starch-apple pomace mixtures: Pasting properties and microstructureRocha Parra, Andres Felipe; Ribotta, Pablo Daniel; Ferrero, CristinaCONICET
abr-2017Enfermedad celíaca y productos lácteos. Estudio de aptitud alimentaria y evaluación de desempeñoCazzaniga, Diego; Bergamini, Carina VivianaCONICET
may-2015Optimization of critical parameters during antioxidants extraction from butterhead lettuce to simultaneously enhance polyphenols and antioxidant activityViacava, Gabriela Elena; Roura, Sara Ines; Agüero, Maria VictoriaCONICET
abr-2010Evaluación de calidad de pastas elaboradas con diferentes cultivares de trigo panEroles, E.; Allin, M. G.; Montenegro, M.; Bustos Shmidt, Mariela Cecilia; Colombo, Andrés; Ribotta, Pablo DanielCONICET
sep-2015In vivo effects of Maillard reaction products derived from biscuitsPatrignani, Mariela; Rinaldi, Gustavo Juan; Lupano, Cecilia ElenaCONICET
dic-2009Composición química, nutricional, caracteristicas organolépticas y aceptabilidad de pan y barras de cereal elaboradas con semillas de sésamo.Brandan, Luciana; Nader, Maria Elena FatimaCONICET
sep-2016Fumonisins in maize and gluten meal analysed in Argentinean wet milling industrial plants by ELISA compared with HPLC-FLD methodCoronel, María Bernarda; Vicente, Sebastián; Resnik, Silvia Liliana; Alzamora, Stella Maris; Pacin, AnaCONICET
jul-2016“Influence of storage conditions on phenolic compounds stability, antioxidant capacity and colour of freeze-dried encapsulated red wine”Rocha Parra, Diego Fernando; Lanari Vila, Maria Cecilia; Zamora, María Clara; Chirife, JorgeCONICET