Skip navigation
Navegación
Inscribir Institución
Inicio
Colecciones
Acerca de RODNA
Iniciar Sesión
RODNA
Buscar:
En todas las colecciones
CONICET
CONICET
por
Nueva búsqueda
Filtrar búsqueda
Filtros actuales:
Titulo
Autor
Asunto
Fecha publicado
Has File(s)
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No contiene
No es ID
Titulo
Autor
Asunto
Fecha publicado
Has File(s)
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No contiene
No es ID
Añadir filtros:
Usa los filtros para afinar la busqueda.
Titulo
Autor
Asunto
Fecha publicado
Has File(s)
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No contiene
No es ID
Resultados 1-8 de 8.
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Fecha de publicación
Título
???itemlist.dc.creator.*???
???itemlist.dc.provenance???
dic-2003
Changes in equilibrium modulus and as1-casein breakdown during the ripening of Port Salut Argentino cheese by frozen storage
Verdini, Roxana Andrea
;
Zorrilla, Susana
;
Rubiolo, Amelia Catalina
-
nov-2003
Characterisation of soft cheese proteolysis by RP-HPLC analysis of its nitrogenous fractions: effect of ripening time and sampling zone
Verdini, Roxana Andrea
;
Zorrilla, Susana
;
Rubiolo, Amelia Catalina
-
28-jul-2017
Design and construction of a hydrofluidization system. Study of the heat transfer on a stationary sphere
Peralta, Juan Manuel
;
Rubiolo, Amelia Catalina
;
Zorrilla, Susana
-
dic-2002
Evaluation of stress-strain for characterization of the rheological behavior of alginate and carrageenan gels
de Piante Vicin, Daniel Alberto
;
Mammarella, Enrique José
;
Rubiolo, Amelia Catalina
-
18-ago-2017
Initial freezing point of Mozzarella cheese
Ribero, Gustavo Gabriel
;
Rubiolo, Amelia Catalina
;
Zorrilla, Susana
CONICET
ene-2003
Casein degradation of Fynbo cheese salted with NaCl/KCl brine and ripened at various temperatures
Sihufe, Guillermo Adrian
;
Zorrilla, Susana
;
Rubiolo, Amelia Catalina
CONICET
jul-2005
Study of the Deactivation of ß-galactosidase Entrapped in Alginate-carrageenan Gels
Mammarella, Enrique José
;
Rubiolo, Amelia Catalina
CONICET
dic-2005
Effects of the freezing process on the proteolysis during the ripening of Port Salut Argentino cheese
Verdini, Roxana Andrea
;
Zorrilla, Susana
;
Rubiolo, Amelia Catalina
CONICET
Otras opciones relacionadas
Autor
6
Zorrilla, Susana
3
Verdini, Roxana Andrea
2
Mammarella, Enrique José
1
de Piante Vicin, Daniel Alberto
1
Peralta, Juan Manuel
1
Ribero, Gustavo Gabriel
1
Sihufe, Guillermo Adrian
Título
1
Design
1
entrapped
1
Enzime
1
FREEZIN PINT
1
frozen storage
1
Fynbo cheese
1
Hydrofluidization
1
kinetics parameters
1
MEASUREMENT
1
MOZZARELLA CHEESE
.
< previous
next >
Fecha de lanzamiento
2
2010 - 2017
8
2002 - 2009
Has File(s)
8
false