Buscar por Autor Zaritzky, Noemi Elisabet

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:


Mostrando resultados 1 a 15 de 15
Fecha de publicaciónTítulo???itemlist.dc.creator.*??????itemlist.dc.provenance???
abr-2017Aplicación del biopolímero quitosano para la remediación de efluentes líquidos emulsionados provenientes de la industria petroleraPérez Calderón, John; Santos, María Victoria; Zaritzky, Noemi ElisabetComisión de Investigaciones Científicas
10-may-2018Application of multivariate statistical analysis to assess browning susceptibility in sweet potatoes (Ipomoea batatas (l.) Lam.) cultivars, based on chemical and enzymatic determinationsOjeda, Gonzalo Adrian; Sgroppo, Sonia Cecilia; Zaritzky, Noemi Elisabet-
17-feb-2016Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología (CIDCA)Zaritzky, Noemi ElisabetComisión de Investigaciones Científicas
19-nov-2009Cr(VI) reduction capacity of activated sludge as affected by nitrogen and carbon sources, microbial acclimation and cell multiplicationFerro Orozco, Ana Micaela; Contreras, Edgardo Martin; Zaritzky, Noemi Elisabet-
abr-2015Desarrollo de productos a base de queratina a partir de residuos de la industria avícolaLanari, María Cecilia; Zaritzky, Noemi Elisabet; Orjuela Palacio, Juliana MarcelaComisión de Investigaciones Científicas
sep-2014Determination of heat transfer coefficients of biological systems during cooling in liquid nitrogen under film and nucleate pool boiling regimesSantos, Maria Victoria; Sansinena, Marina Julia; Chirife, J.; Zaritzky, Noemi ElisabetCONICET
feb-2011Effects of combining biological treatment and activated carbon on hexavalent chromium reductionFerro Orozco, Ana Micaela; Contreras, Edgardo Martin; Zaritzky, Noemi ElisabetCONICET
1-jun-2017Experimental study and numerical modeling of the freezing process of marine productsDima, Jimena Bernadette; Santos, Maria Victoria; Baron, Pedro Jose; Califano, Alicia Noemi; Zaritzky, Noemi Elisabet-
jul-2015Hexavalent chromium removal in contaminated water using reticulated chitosan micro/nanoparticles from seafood processing wastesDima, Jimena Bernadette; Sequeiros, Cynthia; Zaritzky, Noemi ElisabetCONICET
feb-2016Improvement of the texture and quality of cooked gluten-free pastaLarrosa, Virginia Judit; Lorenzo, Gabriel; Zaritzky, Noemi Elisabet; Califano, Alicia Noemi-
feb-2017Influence of hydrogenated oil as cocoa butter replacers in the development of sugar-free compound chocolates: Use of inulin as stabilizing agentRodriguez Furlán, Laura Teresa; Baracco, Yanina Andrea; Lecot, Carlos Javier; Zaritzky, Noemi Elisabet; Campderrós, Mercedes EdithCONICET
2017Informe de personal de apoyo: Caffarena, Luis Oreste (2016-2017)  Caffarena, Luis OresteComisión de Investigaciones Científicas
2010Simulación numérica de problemas de transferencia de energía en alimentos de geometría irregular utilizando el método de los elementos finitosSantos, María VictoriaComisión de Investigaciones Científicas
2010Simulación numérica de problemas de transferencia de energía en alimentos de geometría irregular utilizando el método de los elementos finitosSantos, María VictoriaUniversidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Económicas
sep-2016Utilization of fluorescence spectroscopy as a novel approach to evaluate the oxidative stability in beef retail displayedPouzo, Laura Beatriz; Zaritzky, Noemi Elisabet; Pavan, E.; Rossetti, Luciana; Descalzo, Adriana MariaCONICET