Nueva búsqueda Filtrar búsqueda

Filtros actuales:






Resultados 1-5 de 5.
  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
Fecha de publicaciónTítulo???itemlist.dc.creator.*??????itemlist.dc.provenance???
jul-2011Chitosan Interaction with Iron from Yoghurt Using an In Vitro Digestive Model: Comparative Study with Plant Dietary FibersDello Staffolo, Marina; Martino, Miriam; Bevilacqua, Alicia; Rodríguez, María Susana; Albertengo, LilianaUniversidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Económicas
10-ene-2011Effect of foliar applications of phosphite on post-harvest potato tubersLobato, M.C.; Maschinandiarena, M.F.; Tambascio, C.; Dossio G.G.A.; Caldiz, D.; Daleo, Gustavo Raúl; Andreu, A.B; Olivieri, F.P.Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Económicas
sep-2011Achromobacter marplatensis sp. nov., isolated from a pentachlorophenol contaminated soilGomila, Margarita; Tvrzová, Ludmila; Teshim, Andrea; Sedláek, Ivo; González Escalona, Narjol; Zdráhal, Zbynk; Šedo, Ondrej; González, Jorge Froilán; Bennasar, Antonio; Moore, Edward R. B.; Lalucat, Jorge; Murialdo, Silvia ElenaUniversidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Económicas
2011Informe científico de investigador: Di Rocco, Florencia (2011)Di Rocco, FlorenciaUniversidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Económicas
15-ago-2011Cholesterol and membrane phospholipid compositions modulate the leakage capacity of the swaposin domain from a potato aspartic protease (StAPs-PSI).Muñoz, F.F; Palomares-Jerez, M.F.; Daleo, Gustavo Raúl; Villalaín, J.; Guevara, M.GUniversidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Económicas