Resultados 1-2 de 2.
- Anterior
- 1
- Siguiente
Resultados por ítem:
Fecha de publicación | Título | ???itemlist.dc.creator.*??? | ???itemlist.dc.provenance??? |
---|---|---|---|
2010 | Improvement of aroma in transgenic potato as a consequence of impairing tuber browning | <div class="autor_fcen" id="5052">Llorente, B.</div>; Rodríguez, V.; <div class="autor_fcen" id="181">Alonso, G.D.</div>; <div class="autor_fcen" id="8615">Torres, H.N.</div>; <div class="autor_fcen" id="3198">Flawiá, M.M.</div>; Bravo-Almonacid, F.F. | Facultad de Ciencias Exactas y Naturales de la UBA |
2010 | Ca2+and Ca2+-activated K+ channels that support and modulate transmitter release at the olivocochlear efferent-inner hair cell synapse | De San Martín, J.Z.; Pyott, S.; <div class="autor_fcen" id="559">Ballestero, J.</div>; <div class="autor_fcen" id="4549">Katz, E.</div> | Facultad de Ciencias Exactas y Naturales de la UBA |